Founded in 2018

Na beiden als freelancer gewerkt te hebben, besloten wij in 2018 de stap te zetten om onze eigen onderneming te starten. U-Bahn Studio werd opgericht.

Met U-Bahn Studio willen we onze ambitie waarmaken door onze krachten te bundelen. Onze focus ligt bij de projecten van onze klanten, hier gaan we voor de maximale impact. Tegelijkertijd proberen we onszelf continue weer te verbeteren en altijd vernieuwend te zijn. Het steeds weer een overtreffend product neer zetten is onze uitdaging. Door vanuit deze intrinsieke motivatie te werken, bereiken we samen met de klant een resultaat waar we allen trots op zijn.

De verschillende fases in ons werkproces worden omvat door een generieke gedachte: een menselijke aanpak. We bevragen onze klanten, willen weten wie zij zijn, werken nauw met hen samen en leren de lagen van hun bedrijf kennen. Door het gesprek aan te gaan, ontdekken we de kernwaarden van een organisatie. Op basis hiervan visualiseren we de ambitie van de organisatie in een eigen en uniek merk.