Emultech

Professionaliseren met design

Emultech verpakt vloeistoffen in balletjes op microniveau. Door deze techniek kan de samenstelling van medicijnen efficiënter worden bepaald. Dat maakt het voor ziekenhuizen en onderzoekscentra mogelijk om precisie medicatie te maken op kleine en middelgrote schaal. Omdat Emultech een professionaliseringsslag doormaakte, hebben wij de merkidentiteit voor de organisatie ontwikkeld.

U–Bahn Studio Emultech Technology Merkidentiteit
U–Bahn Studio Emultech Microfluidic Encapsulation
U–Bahn Studio Emultech Microfluidic
U–Bahn Studio Emultech Icoon Grijs en Kleur

Emultech helpt farmaceutische organisaties medicatie effectiever te maken.

Door onderzoek te doen naar de techniek en schaalbaarheid van de organisatie, hebben we alle werkzaamheden van het bedrijf vertaald naar de vormgeving. We vervingen het bestaande en eenvoudige logo door een modern en relevant beeldmerk. In alle grafische uitingen hebben we elementen gebruikt die symbool staan voor de werkzaamheden van Emultech. Dankzij de identiteit en passende grafische elementen heeft de organisatie een professionele uitstraling.

U–Bahn Studio Emultech Logo
U–Bahn Studio Emultech logo Technisch
U–Bahn Studio Emultech Logo Stijlen Brandbook

Met U—Bahn Studio is een kleine, high-tech startup een frisse en kleurrijke route ingeslagen. Door op elk vlak met werknemers mee te kijken en onszelf te verdiepen in hun werkzaamheden, hebben we de basis van een ingewikkelde techniek weten te visualiseren.

U–Bahn Studio Emultech Huisstijl Layout Liggend
U–Bahn Studio Emultech Huisstijl Layout Staand

Een identiteit over betrouwbaarheid en flexibiliteit. De basis is een techniek die je {verwondert.}

U–Bahn Studio Emultech Brandbook 2017