h e l l o   y o
u U
B a h n   S t u d i o

Een sterk merk is belangrijker dan ooit. Mensen zijn tegenwoordig niet enkel geïnteresseerd in functionaliteit maar willen een totaal beleving. Niet alleen wat je koopt maar ook van wie je het koopt doet ertoe. Kortom, mensen willen zich verbinden en geraakt worden. U—Bahn Studio focust zich op het creëren van deze verbintenis. We zijn denkers, doeners met oprechte passie voor merkbeleving, strategie, visuele communicatie en ontwerp. We bouwen samen een merk waar mensen van gaan houden.

Ons traject  • Onderzoek
  • Positionering
  • Ontwerp
  • Implementatie
  • Communicatie
  • Activeren

We vragen je het hemd van het lijf

Een merk dat impact maakt heeft een goed fundament nodig. Door te graven naar de essentie, ons te omgeven met hoe jullie dingen doen en te zoeken naar de ambitie, ontdekken we waarom jouw bedrijf, product of merk uniek is. Jouw verhaal is de basis voor een zicht- en voelbare beleving die impact maakt.
Next

Focus en klaar voor actie

We definiëren waar je staat en waar je naar toe wilt. We stellen doelen, plannen en definiëren een kraakheldere ambitie. Met jouw verhaal ontwikkelen we de strategie en positionering. Een strategie die leidt tot meetbare actie, en een positionering waarmee mensen zich willen verbinden.
Next

Creatieve bouwstenen

Om jouw verhaal en ambitie zicht— en voelbaar te maken moet de verschijning precies juist zijn. We geven identiteit aan de positionering, simpel gezegd: we ontwikkelen het merk. Woord— en beeldmerk, en grafische elementen worden afgestemd op de totaal beleving. Jouw boodschap wordt voelbaar in iedere uiting.
Next

Zichtbaar en voelbaar

Waar en hoe jouw merk verbinding maakt bepaald welke communicatiemiddelen nodig zijn. We onderzoeken deze vraag en gaan voor online, offline, print en website aan de slag. U—Bahn Studio zorgt dat de branding, waar jij haar nodig hebt, tot in de puntjes is uitgewerkt. Herkenbaarheid staat hier centraal.
Next

Das Fingerspitzengefühl

Een merk waaraan mensen zich willen verbinden moet vindbaar zijn. We ontwikkelen een marketingstrategie en voeren deze mee uit. Zo komen trouwe en nieuwe klanten altijd weer bij jou terecht. Dit doen we niet met geweld maar met doortastende content op de juiste plek. Impact maken dus.
Next

Relevant zijn en blijven

Nu en in de toekomst willen we jouw creatieve partner zijn. We blijven actief om naamsbekendheid te genereren en conversatie te starten, maar bovenal willen we je helpen om relevant te blijven.
Next

U–Bahn Studio Klokgebouw Kantoor

Een menselijke aanpak

We bevragen onze klanten, willen weten wie zij zijn en werken nauw met hen samen. Door het gesprek aan te gaan, ontdekken we de kernwaarden, ontwikkelen we de ambitie en combineren het met design. Zo worden wij van iedere case enthousiast.

8

We werken aan maximaal 8 projecten per jaar. Zo houden we onszelf volledig gefocust op jouw case.

6

Een wel overwogen volgende stap van een merkidentiteit neemt doorgaans 6 maanden in beslag.

37

Creatieve professionals in ons netwerk voor de juiste content, de juiste techniek bij ieder project.

Branding voor bedrijven met {ambitie}

U–Bahn Studio Dirk Van Den Heuvel
U–Bahn Studio Floris Bouwmans
U–Bahn Studio Wouter Van Uden

Met ons samenwerken?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde Leute. Stuur je portfolio naar apply@ubahnstudio.com. We kijken uit naar je bericht!

U–Bahn Studio Klokgebouw Strijp-S Eindhoven

Onderweg naar {het volgende station?}